45 sorte sekunder i Holbæk

image Aftenkampen i Holbæk Sporstby dannede en fin ramme for fredagens opgør.
Michael Jensen (foto: Camilla Boldt Ekelund)
03. september 2022 kl. 11:13
Knap et enkelt minut var nok for hjemmeholdet til at afgøre fredagens DS-kamp i Holbæk.

Desværre virkede det til, at Tårnby FF ikke var helt klar fra dommerens første fløjt og efter et par kiksede clearinger og lidt opdækningsfejl kom vi bagud allerede inden sekundviseren havde nået en omgang.

Det næste kvarters tid udnyttede Holbæk Tårnby FFs rådvildhed til at skabe et par gode muligheder. Som halvlegen skred frem kom TFF omsider mere med og stillingen holdt helt til pausen.

I anden halvleg fandt gæsterne noget af den stolthed frem som tidligere har kendetegnet holdet i både spil, og løbevillighed. Det var stort set spil til et mål i det meste af de sidste 45 minutter.

Trods et par gode muligheder lykkedes det dog ikke Tårnby FF at udnytte overtaget og rækkens tophold kunne derfor sætte alle tre point ind på kontoen.

Her kan du se fakta fra kampen.

Næste store opgave for 1. holdet er fredag den 9. september kl. 17:45 hvor Brønshøj, en anden oprykningsbejler, kommer på besøg på Ugandavej.