Lørdagens drama i Nymosen skal hurtigt glemmes

image Her scorer Lasse L. Johansson til 2-0 blot et enkelt minut efter Nikola Bursacs mål.
Michael Jensen (foto og video af Camilla Boldt Ekelund)
17. oktober 2022 kl. 11:57
Da vi endnu engang satte en 2-0-føring over styr i en udekamp mod GVI, var det en virkelig tung følelse holdet stod med efter kampen. Men nu gælder det om at fokusere på lokalopgøret mod B1908.

Som neutral tilskuer må det have været en fornøjelig forestilling med højintense dueller, gode mål og lidt voldsom tumult i forbindelse med et rødt kort, til GVIs Andrew Kakooza, for en brutal takling på Peter Hjulmand i kampens døende minutter. Men for de to involverede parter gav det en lidt for usund høj puls undervejs i de 98 minutter, som kampen varede.

“Det her sted er desværre begyndt at blive en forbandelse for os”, sagde Timos Adraktas noget frustreret efter kampen, “Igen smider vi 2-0 og igen kan vi føje yderligere navne til vores i forvejen lange skadesliste efter et besøg herude - det er både meget ærgerligt og virkeligt irriterende”.

Måske har Mosekonen virkelig brygget noget forbandelses-saft, som hun smider efter os hver gang vi kommer på besøg hos hendes naboer - hvem ved? Men uanset hvad kunne vi ikke klage over opbakningen fra de mange engagerede TFF-tilskuere, der kunne høres i hele Vangede og omegn den eftermiddag - og tak for det.

Nu gælder det så kampen hjemme mod B1908 og det bliver nok ikke mindre dramatisk end den overståede GVI-kamp, måske tværtimod. Disse lokalopgør lever, som bekendt, helt deres egne liv og alt kan ske lige indtil dommeren fløjter for sidste gang. Det så vi i den grad i det seneste opgør, hvor B1908 udlignede i overtiden i Sundby Idrætspark.

Den kommende lørdags gæster kommer til Vestamager med en frisk sejr i bagagen. Den fik de da de vandt med hele 6-0 i det vigtige opgør mod Herstedøster fredag aften. Dette var samtidigt 8’ernes første sejr i sæsonen. Tårnby FF tager imod sine gæster med seks kampe på stribe uden nederlag - ganske flot.

I forbindelse med dette efterhånden nyklassiske lokalopgør på lørdag er der arrangeret lidt ekstra med forkampe og andet hyggeligt, som du kan læse mere om andet steds her på siden.

Klik her for at læse fakta fra GVI-kampen og nedenunder kan du se Camillas videoer fra Nymosen.