Overtidsscoring sikrede den 3. sejr på stribe

image
Michael Jensen (Foto og video af Camilla Boldt Ekelund).
09. oktober 2022 kl. 17:02
Man skal altid spille sin chance helt indtil dommeren fløjter for sidste gang, og det gjorde TFF heldigvis i lørdagens udekamp.

KFUM, Roskilde sluttede kampen af med at spille de sidste minutter i undertal, da Amin el Barrani fik sit andet gule kort. Det pres Tårnby FF efterfølgende fik etableret kunne værterne heldigvis, for os, ikke modstå kampen ud.

Dybt inde i overtiden (uret havde passeret 94 min.) satte David “DB” Bengtsen nemlig panden på kuglen, og de tre skønne point ind på TFFs pointkonto.

Lidt tidligere bragte Lasse Johansson Tårnby FF foran til stor glæde for gæsterne - men i alt for kort tid. Glæden varede blot et par minutter fordi Luka Dumic også nettede med sin pandebrask fra tæt hold for hjemmeholdet.

“Det er altid skønt at vinde 5-0 og være klart de bedste, men den her slags sejre kan altså få glæden til at eksplodere langt højere, da det jo er noget der sker forholdsvis uventet. 5-0-sejren har man jo haft et stykke tid gennem kampen til at forberede sig på at fejre,” sagde cheftræner Timos Adraktas efter kampen.

Traditionen tro har Camilla fanget det hele på video, som du kan se herunder.