Referat: Tårnby FF vender 1-0 til 1-3 sejr over Greve Fodbold

image
11. september 2024 kl. 18:16
TFF TV Har haft en lille snak med Assistenttræner Thomas Lynge og her kan du læse hvad han havde at sige om

Tårnby FF fortsætter deres stærke form og sikrede sig endnu en vigtig sejr i Danmarksserien, da de besejrede Greve Fodbold med 1-3 på udebane. Efter at være bagud 1-0 ved pausen, formåede Tårnby-drengene at vende kampen i anden halvleg med tre mål, der cementerede deres plads i toppen af tabellen.

Første halvleg: Greve foran 1-0

Det var en intens og hårdt spillet første halvleg, hvor begge hold gik til stålet. Greve kom bedst fra start og formåede at finde vejen til netmaskerne først. Et gennemspillet angreb gav dem en 1-0 føring, og selvom Tårnby FF havde flere gode muligheder, manglede den sidste skarphed foran mål. Tårnby holdt dog hovedet koldt og formåede at følge deres gameplan uden at gå i panik.

Lynge om pausen: "Hold fast i gameplanen"

I pausen fik Tårnby FF ros fra assistenttræner Thomas Lynge for deres disciplin og indsats, på trods af at de var bagud. "Vi justerede et par enkelte ting og mindede drengene om at bruge det, vi arbejder med på træningsbanen," forklarede Lynge. Troen på sejr var stadig intakt, og man aftalte at lægge ekstra pres på Greve i begyndelsen af anden halvleg.

Anden halvleg: Tårnby’s eksplosive comeback

Og som aftalt kom Tårnby FF ud med fuld fart. Først kom udligningen til 1-1 efter et hjørnespark, hvor Jonas Nørremark Jensen steg til vejrs og headede bolden i mål. Greve begyndte nu at vakle under presset, og kort tid efter kom Tårnby FF foran 1-2, da Nørremark Jensen viste sin dødelige præcision og sendte et direkte frispark ind bag Greve-keeperen.

Med Greve nu tvunget frem på banen for at jagte en udligning, fik Tårnby mere plads at arbejde med. Kristian Lindberg lukkede festen med et flot langskud, der satte Tårnby FF i sikker afstand med 1-3. En fantastisk afslutning på en stærk præstation af gæsterne.

Lynge: "Vi har stor selvtillid, men der er stadig arbejde foran os"

Efter kampen var Thomas Lynge meget tilfreds med holdets præstation, især deres evne til at vende kampen efter pausen. "Vi har en stor selvtillid, men vi er stadig kritiske over dele af vores spil, som kan være skarpere. Benene holdes solidt på jorden, for vi er slet ikke færdige endnu," udtalte Lynge.

Med denne sejr cementerer Tårnby FF deres status som et af de stærkeste hold i Danmarksserien, og med troen på egne evner kan de med rette kigge mod flere succeser i fremtiden.

Fuld fokus fremadrettet

Med tre mål i anden halvleg og en imponerende vending mod et stærkt Greve-hold, beviser Tårnby FF, at de har både kvaliteterne og mentaliteten til at presse sig helt til tops i rækken. Sejren sender et klart signal om, at Tårnby FF bliver et hold at regne med resten af sæsonen.

Næste kamp er nu på Lørdag den 14/09 - 2024 Kl 14:00 hjemme mod Bk. Skjold.